Pittige roerbak spinazie

Pittige roerbak spinazie

Smulweb imageSmulweb

Pittige roerbak spinazie met ui, knoflook, ketjap manis, kerriepoeder en wat peper. Roerbak de spinazie op hoog vuur, maximaal 3 minuten. Resultaat: lekker knapperig!

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pittige roerbak spinazie op tafel.

  1. Pers 2 á 3 tenen knoflook (naar smaak) en snijd 3 á 4 rode uien in kleine stukjes. Fruit de ui samen met de knoflook in een scheutje olijfolie in de wokpan.
  2. Voeg 2 eetlepels kerriepoeder, 2 á 3 eetlepels ketjap manis, zout en peper toe (naar smaak). Strooi er flink wat peper over als je pittig lekker vindt.
  3. Voeg hand voor hand (400-600 gram voor 2 personen) de bladspinazie toe. Doe dit op hoog vuur en omscheppen en mengen met de ui, knoflook en kruiden. Wok het niet te lang, maximaal 3 minuten.
  4. Zorg dat er nog een beetje "blad" zichtbaar is in de spinazie en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Spinazie