Tortellini met paddestoelen en ham

Tortellini met paddestoelen en ham

Smulweb imageSmulweb

De combinatie van tortellini met paddestoelen en ham, afgemaakt met geraspte kaas en peterselie, is fantastisch! De slagroom en bouillon zorgen voor de romige saus. De erwten geven het gerecht een knapperige bite. Dit gerecht is een must try!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tortellini met paddestoelen en ham op tafel.

  1. Pel en snipper de ui. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Snijd de ham in blokjes.
  2. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout (ca. 1 tl zout per 1 l water) gaar.
  3. Rasp de kaas. Was de peterselie en hak hem grof. Bak de champignons in de olie. Voeg de ui en de ham toe en bak ze kort mee.
  4. Bestrooi de champignons met de bloem en bak het kort mee. Voeg 400 ml water en de slagroom toe en breng het geheel aan de kook. Roer het bouillonblokje erdoor. Voeg de erwten toe. Breng de saus aan de kook en laat het ca. 5 minuten koken.
  5. Roer de helft van de kaas door de saus en breng de saus op smaak met zout en peper. Giet de tortellini af en laat uitlekken. Meng de tortellini met de saus. Bestrooi het gerecht met de rest van de kaas en peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees