Gevulde tomaatjes met roomkaas en mozzarella

Gevulde tomaatjes met roomkaas en mozzarella

Smulweb imageSmulweb

Gevulde tomaatjes met roomkaas en mozzarella belegd met ui en Italiaanse kruiden op smaak gebracht met olijfolie, honing en balsamico azijn. Even de oven in, 25 minuten later heerlijk genieten van deze simpele maar smaakvolle snack!

45 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 12 Pruim Tros Tomaat

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gevulde tomaatjes met roomkaas en mozzarella op tafel.

  1. Breng een flinke pan met water aan de kook en verwarm de oven voor op 200 graden. Zet een schaaltje klaar voor afval.
  2. Haal de pan met kokend water van het vuur en voeg de tomaten aan het water toe. Dit doen we zodat we de tomaten makkelijker kunnen ontvellen. Eenmaal ontveld snijden we de tomaten doormidden en halen we het binnenste eruit.
  3. Leg de uitgeholde tomaten in de ovenschaal en bestrooi ze met een klein beetje zout en Italiaanse kruiden. Laat dit even intrekken.
  4. Vermeng een paar scheuten olijfolie met een paar theelepels honing (naar smaak). Voeg een scheutje balsamico azijn toe. Mix alles goed door elkaar.
  5. Vul iedere tomaat met een grote theelepel roomkaas. Giet vervolgens een beetje van het olijfoliemengsel erop en leg er een plakje ui en een plakje mozzarella op.
  6. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de oven.
  7. Et voila!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas