Komkommer-zalmwraps

Komkommer-zalmwraps

Smulweb imageSmulweb

Perfect voor lunch of als je weinig tijd hebt: Komkommer-zalmwraps. Warme wraps besmeerd met kruidenkaas, belegd met zalm, komkommerrepen en pijnboompitten. Rol op en snijd in kleine stukjes.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Komkommer-zalmwraps op tafel.

  1. Schil de komkommer en schaaf in lange repen.
  2. Bak de pijnboompitten.
  3. Verwarm de wraps kort in de koekenpan of magnetron.
  4. Smeer de warme wrap in met de kruidenkaas en beleg deze met de zalm en de komkommerrepen.
  5. Strooi er pijnboompitten over.
  6. Rol de wrap op en steek deze vast met cocktailprikkers.
  7. Snijd de wrap in kleine stukjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Kaas