Indiase muntsaus

Indiase muntsaus

Smulweb imageSmulweb

Deze Indiase muntsaus is onmisbaar bij een tandoori kip of lamsvlees. De saus is fris van smaak en perfect te gebruiken als dip. Gemaakt van verse munt, lente-ui en yoghurt, afgemaakt met muntbladeren. Een echte smaakmaker!

15 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Indiase muntsaus op tafel.

  1. Meng yoghurt en maïzena tot een gladde pasta.
  2. Verhit yoghurt en maïzena in een sauspannetje en kook kort.
  3. Haal van het vuur af en roer munt slierten en lente-ui door yoghurt-mengsel.
  4. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  5. Garneer met muntbladeren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Sauzen Kruiden