Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Witte chocoladepudding op tafel.
- Hak de chocolade. Roer het puddingpoeder glad met 5 el melk.
- Breng de rest van de melk aan de kook. Roer het puddingpapje erdoorheen, breng het geheel aan de kook en laat al roerende ca. 1 min. koken. Roer de chocolade erdoorheen.
- Spoel 4 kleine puddingvormpjes (à 150ml) uit met koud water. Verdeel de pudding over de vormpjes. Laat de pudding eerst afkoelen en zet hem daarna 4 uur in de koelkast.
- Laat ondertussen de vruchten ontdooien. Pureer de vruchten met de suiker en de vanillesuiker.
- Stort de puddingen op 4 desserbordjes. Verdeel de vruchtensaus eromheen. Giet de slagroom in 2 cirkels in de bessensaus. Trek met een houten prikker streepjes door de slagroom in de bessensaus.
- Garneer evt. de pudding met munt en bestuif de rand van het bord met poedersuiker.