- 10 g Bieslook
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Mals broodje hamburger voor de slanke lijn op tafel.
- Maak de paprika's schoon, was ze en snijd ze in kleine blokjes. Pel en snipper de ui.
- Kneed de tartaar, het ei, de ui en de kwark door elkaar. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Kneed 2/3 van de paprikablokjes erdoorheen en maak hiervan 4 platte hamburgers.
- Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de burgers aan elke zijde ca. 5 minuten.
- Was de tomaten en snijd ze in schijven. Was de slablaadjes en dep ze droog. Was de bieslook en snijd hem fijn. Snijd de broodjes doormidden.
- Bestrijk de onderste helften met de slasaus. Leg op elk broodje tomaten, de sla en 1 burger. Strooi de rest van de paprikablokjes en de bieslook er overheen. Bestrijk de bovenste helften met ketchup en leg ze erop.