Gebakken kabeljauwhaasje met een zelfgemaakte tartaarsaus

Gebakken kabeljauwhaasje met een zelfgemaakte tartaarsaus

Smulweb imageSmulweb

Kabeljauwhaasje met zelfgemaakte tartaarsaus. Druppel wat citroen over de vis en bestrooi met peper en zout. Bak de haasjes lichtbruin aan beide kanten in olie. De tartaarsaus maakt het af. Een visgerecht waar iedereen van zal smullen!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gebakken kabeljauwhaasje met een zelfgemaakte tartaarsaus op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten genoemd onder "tartaarsaus" in een kom en meng deze goed door elkaar.
  2. Proef en voeg eventueel nog wat zout en witte peper toe (volg je eigen smaak)
  3. Druppel wat citroensap over de kabeljauwfilets. Bestrooi de vis met peper en zout. Bestrooi de kabeljauwhaasjes dun met bloem.
  4. Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de kabeljauwfilets enkele minuten (ongeveer 4 tot 5 minuten) per kant tot ze mooi lichtbruin zien. De exacte baktijd voor de vis is natuurlijk afhankelijk van de dikte van de vis.
  5. Prik even met een vork in de vis, dan voel je direct of de vis gaar is. Bak de vis niet te lang, want dan wordt hij droog.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen