Spinazie kiprollade

Spinazie kiprollade

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke spinazie-kiprolade met gorgonzola gevuld en omwikkeld met spek. Mals en sappig gegaard in een geurend mosterd-paprikamengsel. Een feest op je bord!

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Spinazie kiprollade op tafel.

  1. Pocheer de spinazie 1 minuut in kokend water.
  2. Meng spinazie, gorgonzola, mosterd en paprika tot een stevige massa.
  3. Snijd de kipfilet in de lengte open en vul deze met de spinazie mengeling.
  4. Omwikkel de filet met spek en zet vast met tandenstokers.
  5. Meng de geperste knoflook, honing en tomatenconcentraat.
  6. Bak de filet rondom bruin in een braadpan.
  7. Voeg de tomatenconcentraat, honing en water toe in de braadpan en laat dit inkoken tot het vocht bijna verdampt is.
  8. Vet een ovenschaal in met boter en leg de filets erin. Bak deze in de oven bij 180°C.
  9. Bestrijk de filets met het tomatenmengsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Gevogelte Spinazie