Gehakt in filodeeg met knoflook paprika en feta

Gehakt in filodeeg met knoflook paprika en feta

Smulweb imageSmulweb

Gehakt in filodeeg met knoflook, paprika en feta. Vorm het gehakt in een brood en leg het in filodeeg. Bak in de oven op 175 graden ongeveer 40 minuten. Het filodeeg wordt heerlijk knapperig.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g zak Bonduelle bonenmix (diepvries, 300 g)
  • 66 g Filodeeg plakken

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gehakt in filodeeg met knoflook paprika en feta op tafel.

  1. Meng gehakt met de ingrediënten, en zout en peper. Test als je niet zeker bent van het zout.
  2. Bestrijk een vel filodeeg met gesmolten boter. Herhaal met de andere vellen.
  3. Vorm het gehakt in een brood en leg het in filodeeg. Vouw en rol op.
  4. Leg ze op een bakplaat, met de naad-kant tegen de plaat. Bestrijk opnieuw met boter.
  5. Bak in de oven op 175 graden ongeveer 40 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Kruiden Groente Filodeeg Paprika