Warme bananen met kaneel-kokossaus

Warme bananen met kaneel-kokossaus

Smulweb imageSmulweb

Warme bananen met kaneel-kokossaus: een heerlijk tropisch toetje. Gestoomde bananen met een romige saus van kokos en kaneel. Het geheel is zacht met een subtiele kaneelsmaak.

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Warme bananen met kaneel-kokossaus op tafel.

  1. Snijd de uiteinden aan beide kanten van de bananen af.
  2. Leg de bananen in een stoommandje en zet het mandje boven een pan met kokend water.
  3. Laat de bananen 5 minuten stomen.
  4. Haal de bananen uit het stoommandje en pel ze met behulp van een serveertang of mes.
  5. Roer voor de saus bloem, suiker en kaneel in een pan goed door elkaar. Voeg er de santen aan toe en laat het mengsel op matig vuur, onder voortdurend roeren, indikken.
  6. Laat de saus 2 minuten zachtjes koken.
  7. Leg de bananen op een schaal en schenk er de kokossaus overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden