- 1 Sereh / Citroengras
- 0.5 g Chilipoeder
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevulde champignons met gemarineerde mini-coquilles op tafel.
- Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en laat de coquilles tenminste een uur marineren in de koelkast.
- Maak de champignons schoon, snijd de steeltjes eruit en hol ze voorzichtig uit met een mesje of theelepel. Zet ze in een ovenschaal en leg in iedere champignon een kleine lepel roomkaas. Bestrooi met versgemalen peper en kwast eventueel de randjes dun in met wat olie. Zet de champignons circa 15 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden).
- Snijd een stukje van de citroen en pers dit uit. Meng met de mayonaise en breng op smaak met evt. meer citroensap, wat witte peper en zout.
- Bak de gemarineerde coquilles (eventueel met een klein beetje olie) in ongeveer 2 minuten net gaar.