Heerlijke champignons dordogne

Heerlijke champignons dordogne

Smulweb imageSmulweb

Geen idee wat te koken vanavond? Deze heerlijke champignons dordogne kunnen niet mislukken. Goudbruin gefrituurd en beslag dat precies goed is. Lekker als borrelhapje of als side dish. Eet smakelijk!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Heerlijke champignons dordogne op tafel.

  1. Klop 1 eiwit stijf en bewaar de dooier.
  2. Zeef bloem met bier en mix goed. Voeg slaolie, dooier, zout en kruiden toe en mix alles tot een stevig papje.
  3. Voeg het geslagen eiwit toe en spatel door het beslag.
  4. Haal vlak voor het frituren de champignons door het beslag en frituur ze ongeveer 5 minuten (afhankelijk van grootte) in een pannetje met slaolie (140-160C).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons