Paddenstoelen frittata

Paddenstoelen frittata

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere paddenstoelen frittata die je kan eten als lunch, hoofdgerecht of zelfs als ontbijt. Dit gerecht zit vol met smaak en romigheid. Serveer het warm en geniet.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Paddenstoelen frittata op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de springvorm in.
  2. Verhit op laag vuur de boter in de hapjespan tot deze gesmolten is. Bak de champignons ongeveer 4 minuten in de pan en haal ze eruit om af te koelen.
  3. Meng in een mengkom de eieren, kookroom, bloem, lente-ui, peterselie, geraspte Parmezaanse kaas en zout en peper naar smaak. Voeg de champignons toe, roer opnieuw goed door en giet het mengsel in de springvorm.
  4. Plaats de springvorm in het midden van de voorverwarmde oven en bak gedurende ongeveer 15 minuten.
  5. Laat de frittata enkele minuten afkoelen en haal hem uit de vorm. Verdeel de taart in 6 stukken en serveer ze warm, gegarneerd met geschaafde Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Ei