Pangafilet uit de tajine

Pangafilet uit de tajine

Smulweb imageSmulweb

Pangafilet uit de tajine met paprika, ui, wortel, prei en knoflook. Overgoten met visbouillon voor extra smaakbeleving. Grootmoeders keuken op z'n Hollands.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Vloeibare margarine
  • 1 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pangafilet uit de tajine op tafel.

  1. Verwarm de tajine voor in de oven op 100 gr.
  2. Bak de paprika, ui, wortel, prei en de knoflook kort aan in de bak- en braadpan.
  3. Voeg de gembersiroop toe en laat 2 minuten pruttelen.
  4. Breng het geheel over naar de voorverwarmde tajine.
  5. Bak in dezelfde koekenpan de vis heel kort om en om aan. Leg de vis op de groenten en overgiet met de visbouillon.
  6. Plaats de tajine in de magnetron.
  7. Bak het gerecht 15 minuten op 450 watt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje