Kip met kruiden en knoflook

Kip met kruiden en knoflook

Smulweb imageSmulweb

Kruidige kip met een goudbruin korstje van een mengsel van knoflook, witbrood, Provençaalse kruiden, mosterd, olie en boter. De kipfilets worden eerst goudbruin gebakken en gegaard in hete olijfolie en daarna in een ovenschaal onder de grill gezet.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kip met kruiden en knoflook op tafel.

  1. Bestrooi de kipfilets met peper en zout en bak ze rondom goudbruin in de hete olijfolie. Laat ze op een lagere stand 15 minuten garen.
  2. Pureer met een staafmixer of in een keukenmachine de gepelde teentjes knoflook, witbrood, Provençaalse kruiden, mosterd, olie en boter.
  3. Leg de kipfilets naast elkaar in een ovenschaal. Verdeel het knoflook-broodmengsel erover en zet het gerecht even onder een hete grill tot er een goudbruin korstje ontstaat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden