Kabeljauw met kruidige broodkorst

Kabeljauw met kruidige broodkorst

Smulweb imageSmulweb

Deze kabeljauw met een heerlijke kruidige korst uit de oven is een gegarandeerde smaakmaker op tafel. De vis is in combinatie met het broodkruim lekker krokant en de kruidenmix zorgt voor een ware smaakexplosie in je mond, smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kabeljauw met kruidige broodkorst op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 C. Beleg de bakplaat met bakpapier en vet het bakpapier in met 1 eetlepel olie.
  2. Leg de kabeljauw op het papier.
  3. Meng alle ingrediënten voor de korst, verdeel in 4 porties en druk dit stevig op de bovenkant van de vis.
  4. Zet de vis 10 minuten in het midden van de oven tot het korstje goudbruin is en de vis net gaar is. Controleer de gaarheid even met de punt van een mes - als de vis makkelijk uit elkaar valt is de vis gaar.
  5. Als het kruim te snel kleurt, leg dan een vel aluminiumfolie over de vis.
eet smakelijk