- 1 tl Korianderzaad
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Eiermie met zeevruchten op tafel.
- Zet een pan kokend water op hoog vuur. Voeg 1 theelepel zout toe zodra het water kookt en kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Spoel de eiermie af in een vergiet met koud water en laat het even rusten.
- Verwarm een wok op hoog vuur. Voeg arachide olie toe zodra de wok heet is en voeg de zeevruchten en koriander onmiddellijk toe. Wok het geheel al omscheppend in een paar minuten gaar.
- Zet het vuur laag als het gerecht bijna gaar is en voeg de eiermie toe. Voeg 1 eetlepel Soja saus (Ketjap Asin) toe en roer het geheel nog een minuutje goed door elkaar.
- Voeg op het allerlaatst nog wat peper toe en wat sambal. Roer het geheel goed door elkaar.