Knolselderijstamppot met mosterdsaus

Knolselderijstamppot met mosterdsaus

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere, romige stamppot met knolselderij en mosterd. De knolselderij en aardappel passen perfect bij elkaar. De mosterd geeft de stamppot net dat beetje extra smaak. Een heerlijk winters gerecht!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Knolselderijstamppot met mosterdsaus op tafel.

  1. Schil de aardappels en de knolselderij. Snijd de knol in plakken en vervolgens in blokjes. Hak de bladselderij fijn.
  2. Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Kook in een tweede pan in ongeveer dezelfde tijd de blokjes knolselderij gaar.
  3. Giet de aardappels af en laat ze droog stomen. Giet de knolselderij af. Verwarm de room met de mosterd.
  4. Maak van de gekookte aardappels met behulp van een stamper puree. Roer de mosterdroom erdoor.
  5. Schep de knolselderijblokjes en de bladselderij door de puree.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Sauzen