Pikante goulashsoep maaltijdsoep ook voor de slowcooker

Pikante goulashsoep maaltijdsoep ook voor de slowcooker

Smulweb imageSmulweb

Deze pikante goulashsoep vol groenten met heerlijk mals vlees is onweerstaanbaar. Perfect om op te warmen met de koude dagen. Slowcook of gebruik de pan op het vuur en geniet van deze smaakvolle maaltijdsoep.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(17)

Bereidingswijze

Zet in 13 stappen deze heerlijke Pikante goulashsoep maaltijdsoep ook voor de slowcooker op tafel.

  1. Pel en snipper de uien en de knoflook.
  2. Schil de winterpenen en de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
  3. Snij de gepelde tomaten in stukjes, verwijder eventuele velletjes en kroontjes. (Vocht niet weggooien!)
  4. Laat de geroosterde paprika's uitlekken. Verwijder de pitjes en zwarte stukjes. Snij de paprika's in stukjes of reepjes.
  5. Verhit de olie en bak hierin het vlees op hoog vuur rondom bruin.
  6. Voeg de ui- en knoflook-snippers toe en bak even mee.
  7. Voeg aardappelen, winterpeen en tomatenpuree toe en roer goed door.
  8. Voeg de gepelde tomaten, het tomatenvocht en de geroosterde paprika's toe.
  9. Doe er circa 3/4 liter water en de bouillontabletten bij.
  10. Roer alles goed door en breng aan de kook.
  11. Laat de soep circa 1 1/2 - 2 uur zachtjes koken tot het vlees gaar is.
  12. Breng de soep op smaak met zout, peper, paprikapoeder en cayennepeper.
  13. Zet de soep circa 6 uur op low voor extra smaak (optioneel).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep