Soesjestoren

Soesjestoren

Smulweb imageSmulweb

Een "mooie boom" met soesjes en slagroom, afgemaakt met een laag chocoladeglazuur. Snel gemaakt en altijd een feestje op tafel. Bestrooi met poedersuiker voor een extra finishing touch.

15 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Soesjestoren op tafel.

  1. Laat de soesjes ontdooien, maar zorg ervoor dat ze nog niet helemaal zacht zijn.
  2. Smelt het chocoladeglazuur volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  3. Beleg de schaal met een laag soesjes van slagroom.
  4. Giet over elk soesje wat chocoladeglazuur.
  5. Leg er weer een laag soesjes op, maar laat de buitenste ring vrij.
  6. Ga zo door tot je "een mooie boom" hebt.
  7. Giet het restant van de chocoladeglazuur over de soesjes en laat de chocolade opstijven.
  8. Bestrooi met poedersuiker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Bakken Slagroomsoesjes