Walnotentoast met warme geitenkaas en een vijg

Walnotentoast met warme geitenkaas en een vijg

Smulweb imageSmulweb

Walnotentoast met warme geitenkaas, pijnboompitten en een vijg. Perfect voorgerecht voor elke gelegenheid. Maak het af met vers gemalen peper en geniet van de smaak explosie.

25 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Walnotentoast met warme geitenkaas en een vijg op tafel.

  1. Verhit de grill. Snijd elke snee brood in 3 puntjes en rooster ze aan een kant.
  2. Snijd de geitenkaas in 12 stukjes. Keer de toasten met de ongeroosterde kant naar boven. Leg op elk stukje kaas en grill ze circa 2 minuten tot ze goudbruin zijn en de kaas borrelt.
  3. Bestrooi de toastjes met pijnboompitten, leg er een partje vijg op en dien ze op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas