Spinazie-pasta-ovenschotel

Spinazie-pasta-ovenschotel

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke spinazie-pasta-ovenschotel met zelfgemaakte bechamelsaus. Al dente gekookte pasta, zachte spinazie, zout en peper, geraspte kaas en ook nog 30 minuten in de oven. Deze ovenschotel moet je proeven!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 500 ml Bechamel saus
  • 750 g Spinazie a la crème uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spinazie-pasta-ovenschotel op tafel.

  1. Maak de béchamelsaus.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden. Ontdooi de spinazie zachtjes op een laag vuurtje.
  3. Kook de pasta al dente gaar volgens de verpakking.
  4. Doe pasta en spinazie (al dan niet door elkaar geroerd) in een ovenschaal. Gebruik zout en peper naar smaak (meestal is het niet nodig bij deze spinazie).
  5. Doe de béchamelsaus over het spinazie-pasta-mengsel.
  6. Strooi de geraspte kaas over de schotel en zet ca. 30 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel