Bechamelsaus die nooit mislukt

Bechamelsaus die nooit mislukt

Smulweb imageSmulweb

Maak de lekkerste bechamelsaus met dit recept. Koude milk, bloem en boter op middelhoog vuur roeren tot het geheel kookt. Voeg cayennepeper toe en passeer evt. op smaak met zout en peper. Laat het geheel zachtjes koken tot de bloem gaar is.

10 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bechamelsaus die nooit mislukt op tafel.

  1. Doe koude melk, bloem en boter in een steelpan en zet op een matig vuur.
  2. Roer voortdurend met een garde tot het geheel kookt.
  3. Voeg cayennepeper toe en evt. zout en peper naar smaak.
  4. Laat zachtjes koken tot bloem gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen