Zalmbonbons gevuld met een mousse van rivierkreeftjes

Zalmbonbons gevuld met een mousse van rivierkreeftjes

Smulweb imageSmulweb

Gevulde zalmbonbons met een mousse van heerlijke gerookte rivierkreeftjes, gemarineerd met knoflook, lente-ui, olijfolie en sojasaus. Serveer als amuse of voorgerecht vanwege de elegante presentatie.

120 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Zalmbonbons gevuld met een mousse van rivierkreeftjes op tafel.

  1. Maak een marinade van knoflook, lente-ui, olijfolie en sojasaus. Laat de kreeftjes hier een paar uur in marineren.
  2. Neem de kreeftjes uit de marinade en maak in de keukenmachine een mousse.
  3. Bedek het eierdopje of de muffinvorm met folie. Leg er een plakje zalm in en vul het geheel met de zalmmousse. Vouw de foliepunten bij elkaar zodat je een strak bolletje krijgt. Laat de bolletjes een paar uur rusten.
eet smakelijk