Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Stoofpotje met rundvlees bier en mango chutney op tafel.
- Meng de Worcestershire saus, peper, zout, paprika en kerriepoeder tot een papje. Wrijf het vlees hiermee in en laat het 10 minuten staan.
- Snijd intussen de uien en de paprika in grove stukken. Snijd de ontbijtkoek in blokjes.
- Verhit de boter in een koekenpan. Braad het vlees om en om aan beide kanten bruin. Voeg vervolgens de uien en paprika toe en laat even meebakken.
- Haal het vlees uit de pan en leg het apart op een snijplank. Bak de uien en de paprika verder.
- Doe de tomaatblokjes in een braadpan. Voeg de uien en paprika toe en voeg het bier toe. Zet dit op hoog vuur.
- Snijd intussen het vlees in stukken. Voeg het vlees toe aan de tomaten.
- Voeg als alles kookt het laurierblad, de kaneel, de ontbijtkoek en de mango chutney toe. Draai het vuur laag en laat het geheel 2 tot 2,5 uur stoven tot het vlees zacht is.