Hertenbiefstuk met balsamico-knoflooksaus

Hertenbiefstuk met balsamico-knoflooksaus

Smulweb imageSmulweb

Hertenbiefstuk met balsamico-knoflooksaus. Bak de hertenbiefstukken mooi rosé. Voeg de sjalotjes en knoflook bij het bakvet en bak 3 minuten. Blus af met balsamicoazijn. Voeg de oesterzwammen en tijm toe en giet de fond erbij. Serveer de biefstuk met de saus.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Hertenbiefstuk met balsamico-knoflooksaus op tafel.

  1. Bestrooi de biefstukken met zout en peper.
  2. Veeg of borstel de paddenstoelen schoon en halveer ze of snijd ze in grote stukken.
  3. Verhit de boter en de olie in de pan. Bak hierin het vlees 2-3 minuten per kant. Neem het uit de pan en houd het warm.
  4. Voeg de sjalotjes en knoflook bij het bakvet en bak 3 minuten.
  5. Blus af met balsamicoazijn.
  6. Voeg de oesterzwammen en tijm toe en giet de fond erbij. Kook 2 minuten.
  7. Serveer de biefstuk met de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees