Amuse broccolimousse met gerookte zalm

Amuse broccolimousse met gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Een frisse amuse van broccolimousse met gerookte zalm op een bedje van veldsla. Perfect om de maaltijd mee te beginnen of als borrelhapje. Maak de mousse van broccoli, kaas en mosterd en garneer het op subtiele wijze met gerookte zalm.

15 min bereiden

tussendoortje

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Zalm Eitjes

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Amuse broccolimousse met gerookte zalm op tafel.

  1. Kook de broccoli beetgaar.
  2. Pureer in de keukenmachine samen met de kaas, mosterd en crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Leg een blaadje veldsla op een amuse lepel. Spuit hierop een toef broccolimousse. Garneer af met reepjes gerookte zalm en zalmeitjes en strooi er fijngeknipte bieslook op.
eet smakelijk