Havermoutkoekjes met rozijnen

Havermoutkoekjes met rozijnen

Smulweb imageSmulweb

Zin in iets zoets? Probeer deze heerlijke havermoutkoekjes met rozijnen. Lekker krokant van buiten en zacht van binnen. Bereid met zorgvuldig geselecteerde ingredienten en binnen enkele minuten uit de oven. Proeven is geloven!

25 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Havermoutkoekjes met rozijnen op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Roer bakmeel, kaneel en zout goed door elkaar.
  3. Klop in een grote kom boter en suiker heel romig. Voeg vanille toe en voeg daarna één voor één de eieren toe, terwijl je blijft kloppen.
  4. Voeg voorzichtig de bakmeelmix toe en klop alles goed door elkaar.
  5. Roer de havermout en rozijnen door het beslag.
  6. Schep eetlepels beslag op niet-ingevet bakpapier.
  7. Bak de cookies 12-14 minuten of tot ze goudbruin zijn.
  8. Laat de cookies 1 minuut afkoelen en leg ze dan op een rek om verder af te koelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes