Twee soorten kruidenthee

Twee soorten kruidenthee

Smulweb imageSmulweb

Niets is lekkerder dan een kopje zelfgemaakte kruidenthee! Deze twee varianten zijn gemaakt met gember, munt en basilicum. Pure verwennerij om van te genieten tijdens een rustig momentje thuis.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 ml Water
  • 1000 ml Water
  • 20 g Zoethoutstokjes

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Twee soorten kruidenthee op tafel.

  1. Zet een steelpannetje met koud water op het vuur.
  2. Voeg de smaakmakers toe aan het water, zoals gember, blaadjes basilicum en munt.
  3. Breng het water tegen de kook aan en laat het enkele minuten sudderen.
  4. Pas op met de gember, omdat het pittig kan zijn.
  5. Verwijder de takjes basilicum en munt uit het pannetje en schenk de thee in een glas.
  6. Voeg een nieuw vers takje munt of basilicum toe aan het glas voor de presentatie.
  7. Geniet van de overheerlijke, zelfgemaakte thee!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden