Vijgenbrulee met geitenkaas en gemarineerde komkommer

Vijgenbrulee met geitenkaas en gemarineerde komkommer

Smulweb imageSmulweb

Combineer zoete en hartige smaken met dit bijzondere recept voor vijgenbrulee met geitenkaas en gemarineerde komkommer. Een heerlijk voorgerecht dat ook nog eens prachtig oogt op het bord.

25 min bereiden

borrel

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Vijgenbrulee met geitenkaas en gemarineerde komkommer op tafel.

  1. Schil de komkommer om en om, snijd 10 plakken van 2 cm dik en hol de plakken uit met een appelboor.
  2. Marineer de komkommerplakken 5 minuten in de rode wijnazijn met peper en zout.
  3. Snijd de vijg voorzichtig in plakjes van maximaal een ½ cm.
  4. Vul het midden van de komkommerplakken met de geitenkaas.
  5. Leg een plakje vijg erop en bestrooi de plakjes met peper. Strooi daarna rietsuiker over de plakjes en smelt de suiker met een brander.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Groente Komkommer