Amuse van geitenkaas gevuld met oa pompoenpitten

Amuse van geitenkaas gevuld met oa pompoenpitten

Smulweb imageSmulweb

Deze amuse is een feestje op tafel! Gevulde geitenkaasballetjes met fijngesneden pompoenpitten en bieslook omhuld met sinaasappelschil en gemalen peper. Optioneel te serveren met blokjes rode paprika of pistachenoten

15 min bereiden

borrel

16 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Amuse van geitenkaas gevuld met oa pompoenpitten op tafel.

  1. Hak de pompoenpitten fijn en snipper de bieslook. Boen de sinaasappel schoon en rasp er 1 eetlepel sinaasappelschil af. Meng alles op een plat bord en maal er royaal peper over.
  2. Draai 16 balletjes van de geitenkaas, zo groot als knikkers. Rol ze één voor één door het bieslookmengsel.
  3. Wentel de geitenkaasballetjes optioneel door blokjes rode paprika of pistachenoten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Groente Amuses