Graces best cinnamon (kaneel) cake

Graces best cinnamon (kaneel) cake

Smulweb imageSmulweb

Deze overheerlijke kaneelcake is perfect voor bij de koffie of thee. Met een zachte, smeuïge structuur en een krokante kaneelkorst bovenop. Maak deze cake gemakkelijk zelf met ons recept.

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 150 g Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Graces best cinnamon (kaneel) cake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een bakblik in en bestrooi met bloem.
  2. Meng bloem met bakpoeder en baking soda in een apart schaaltje.
  3. Mix de vloeibare margarine en de kristalsuiker goed tot alles glad en smeuïg is. Voeg vervolgens de eieren, vanille extract en het zout toe en mix dit goed.
  4. Voeg de melk toe en mix opnieuw goed door.
  5. Voeg tot slot de bloem en andere poeders toe en mix tot het een zacht en smeuïg beslag wordt.
  6. Stort het beslag in het bakblik en draai de bruine suiker/kaneelmix erdoorheen. Het hoeft niet helemaal naar de bodem gemengd te worden.
  7. Bak in de oven gedurende 60 minuten en laat 5 minuten afkoelen. Stort de cake uit en laat verder afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Bakken Cake