Aardappelsalade

Aardappelsalade

Smulweb imageSmulweb

Deze frisse aardappelsalade is perfect als bijgerecht of als maaltijdsalade. Een combinatie van gestoomde aardappelen, knapperigeerwten, zoete maïs en malse sjalotjes, op smaak gebracht met een crème fraîche-mayonaise dressing, maakt dit gerecht overheerlijk.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Aardappelsalade op tafel.

  1. Schil de aardappelen en kook ze in zo'n 15-20 minuten gaar.
  2. Kook de groente.
  3. Giet de groente af.
  4. Pel het sjalotje en snipper deze fijn.
  5. Meng de crème fraîche, mayonaise en mosterd, breng op smaak met zout en peper.
  6. Meng de dressing door de groente.
  7. Snijd de aardappelen in kleine blokjes.
  8. Meng de aardappelen door de aangemaakte dressing.
  9. Laat de aardappelsalade minimaal 1 uur op smaak komen alvorens te serveren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Aardappelsalade