Wilde spinazie met kastanjechampignons

Wilde spinazie met kastanjechampignons

Smulweb imageSmulweb

Deze wilde spinazie is heerlijk op smaak gebracht in de wok met paddenstoelen, paprika en spekjes. Perfect voor een snelle, maar smaakvolle maaltijd.

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wilde spinazie met kastanjechampignons op tafel.

  1. Snipper de ui, snijd de paprika in kleine stukjes en de paddenstoelen in plakjes.
  2. Was de spinazie, verwijder de dikke stelen en laat het blad goed uitlekken. Snijd de spinazie in repen vlak voor het in de wok gaat.
  3. Verhit 1 el olie in de wok en bak de spekreepjes uit. Haal ze uit de pan en bak vervolgens de ui, paprika en champignons. Schep deze uit de wok als ze mooi zijn aangefruit.
  4. Doe de rest van de olie in de wok en bak de spinazie totdat deze slinkt. Voeg de spekjes, de andere groente en de vegeta toe en laat het geheel nog enkele minuten zachtjes doorverwarmen.
  5. Breng op smaak met peper uit de molen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Spinazie