Kersen cheesecake

Kersen cheesecake

Smulweb imageSmulweb

Een feestelijke kersen cheesecake voor een verjaardag of zoete afsluiting van de dag. De romige taart heeft een verrukkelijke smaak en een knapperige koekjesbodem. De topping van kersen maken deze cheesecake helemaal af.

120 min bereiden

ontbijt

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 397 g Gecondenseerde melk

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kersen cheesecake op tafel.

  1. Doe de zachte roomkaas in een mengkom. Voeg gecondenseerde melk, citroensap en vanille toe. Mix tot het goed gemengd is.
  2. Schenk mengsel over de voorbereide taartbodem. Zet 5 uur in de koelkast. Niet invriezen!
  3. Verdeel de kersenvulling over de cheesecake.
  4. Als je wilt voorkomen dat de kersenvulling van de cheesecake loopt, gebruik dan gelatine om de kersenvulling te binden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Bakken Kersen Taart Cheesecake