Tiroler grostl

Tiroler grostl

Smulweb imageSmulweb

Een pittige mix van gestoofd varkensvlees en bijna gare aardappelen in combinatie met smaakvolle uien, geroosterde kummelzaadjes en bieslook. Maak het af met een lekker spiegelei. Perfect voor een stevig ontbijt of diner. Tiroler grostl.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Varkensrollade

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tiroler grostl op tafel.

  1. Snijd de aardappelen in blokjes en kook ze bijna gaar. Snipper de uien grof. Snijd de rollade in stukjes. Snipper de bieslook. Rooster de kummelzaadjes in een droge koekenpan.
  2. Bak de uien in een grote pan of wok tot ze bruin zijn. Voeg de aardappelen en het vlees toe en laat tijdens het bakken een korstje op de aardappelen komen.
  3. Voeg de geroosterde kummel toe en laat alle smaken een paar minuten intrekken. Schep regelmatig om. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Voeg op het laatste moment de bieslook toe.
  5. Serveer de Tiroler Grössl met een spiegelei.
eet smakelijk