- 15 g Rode Bessen
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Creme prospere op tafel.
- Zet de melk met de boter en suiker op een klein vuur.
- Scheid de eieren.
- Meng de eidooiers met het vanillepoeder of custardpoeder en roer goed totdat alle klontjes verdwenen zijn.
- Giet voorzichtig het eigeelmengsel bij het melkmengsel en laat dit wat indikken, maar zorg er wel voor dat het mengsel niet kookt!
- Klop vervolgens de eiwitten goed stijf.
- Als de vanillecrème afgekoeld is, schep er dan voorzichtig de opgeklopte eiwitten doorheen.
- Snijd het fruit van uw keuze in stukjes en doe het in een glas. Houd enkele stukjes apart voor de garnering.
- Giet de vanillecrème over het fruit en laat het geheel goed afkoelen in de koelkast.
- Serveer het nagerecht koel en garneer met een stukje vers fruit erbovenop.