Currysoep met rivierkreeftjes

Currysoep met rivierkreeftjes

Smulweb imageSmulweb

Deze currysoep met rivierkreeftjes is een echte smaaksensatie! Noedels, roerbakgroenten en rivierkreeftjes in een smaakvolle bouillon, afgemaakt met een crunchy topping van geraspte kokos en cashewnoten. Perfect voor een snelle en heerlijke maaltijd!

10 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Udon Noedels

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Currysoep met rivierkreeftjes op tafel.

  1. Verwarm een scheutje olijfolie in een pan. Roerbak hierin kort de roerbakgroenten samen met het kerriepoeder.
  2. Voeg de kokosmelk, 1 liter water en de blokjes visbouillon toe. Voeg de noedels toe en breng de soep zachtjes aan de kook.
  3. Voeg de rivierkreeftjes toe en warm deze circa 2 minuten goed mee.
  4. Verdeel de soep over vier borden. Strooi er geraspte kokos, cashewnoten en versgehakte koriander over.
eet smakelijk