Moksie metie trafasie

Moksie metie trafasie

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke moksie metie trafasie! Marineer kipfilet met de Roast Red Pork Trafasie, rooster het vlees op de barbecue of bak/grill het in de oven en verdeel de overgebleven marinade over het vlees. Bak eieren voor de Chinese mie en roerbak prei, julienne wortel en broccoli om te serveren met Tjauw-Min Trafasie en Chinese mie. Een verrukkelijk gerecht om van te genieten!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 360 ml Bami Trafasie
  • 360 ml Bami Trafasie

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Moksie metie trafasie op tafel.

  1. Snijd kipfilet in stukken. Voeg Roast Red Pork Trafasie (marinade) toe aan het vlees tot het vlees ondergedompeld is en marineer het geheel 2-3 uur. Marineer het vlees een dag tevoren in de koelkast.
  2. Rooster het vlees op de barbecue of bak/grill het in de oven op 200 graden. Verdeel in dat geval de overblijvende marinade en enkele klontjes boter over het vlees. Snijd het vlees vervolgens in reepjes. De overgebleven saus na het roosteren/grillen, wordt gebruikt bij het serveren.
  3. Bak voor de Chinese mie de eieren in 2 eetlepels hete olie gedurende enkele minuten en schep ze vervolgens uit de pan. Kook de Chinese mie in ruim kokend water in circa 2 minuten gaar, giet af en spoel af met koud water. Laat uitlekken in een vergiet.
  4. Voor de Tjauw-Min Trafasie, fruit de ui in 7 eetlepels olie lichtbruin. Voeg prei, julienne wortel en broccoli (roosjes) toe en roerbak circa 5 minuten. Voeg vervolgens 4 eetlepels Bami Trafasie (roerbakmix) toe. Roerbak ook dit enkele minuten. Voeg daarna de Chinese mie toe en bak het geheel op een laag vuurtje, onder voortdurend omscheppen, 7 minuten op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Ei Noedels Mie Bami