Roti masala trafasie

Roti masala trafasie

Smulweb imageSmulweb

Terwijl dit gerecht aan het sudderen is, vult je huis zich al snel met heerlijke geuren. Smaakvolle Roti Masala Trafasie is de basis voor dit recept met kip, krieltjes, kouseband (of sperziebonen) en hardgekookte eieren.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Roti masala trafasie op tafel.

  1. Kook 4 eieren hard.
  2. Verhit olie in een pan en voeg kipfilet toe. Roerbak deze enkele minuten.
  3. Voeg Roti Masala Trafasie (roerbaksaus), 1 kopje water, krieltjes en kouseband of sperziebonen toe. Schep goed om.
  4. Laat het geheel vervolgens met deksel op de pan, op matig vuur, 10-15 minuten sudderen. Schep af en toe om.
  5. Voeg de hardgekookte en gepelde eieren de laatste 5 minuten toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Surinaams Roti