Herfstsalade met cantharellen en trompettes de la mort

Herfstsalade met cantharellen en trompettes de la mort

Smulweb imageSmulweb

Trek in een stevige herfstsalade? Probeer deze variant met cantharellen en trompettes de la mort. Extra smaakmakers in dit gerecht zijn ui, knoflook, tijm en peterselie. Een maaltijdsalade om van te smullen!

45 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Cantharellen
  • 100 g trompettes de la mort

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Herfstsalade met cantharellen en trompettes de la mort op tafel.

  1. Was de cantharellen. Snijd de paddestoelen in reepjes of stukjes.
  2. Bak de fijngehakte ui en knoflook en schep dit uit de pan.
  3. Wok in dezelfde pan de paddestoelen op hoog vuur in een beetje olie, totdat het vocht eruit gaat.
  4. Draai het vuur lager en voeg de roomboter, tijm, peterselie, ui/knoflook toe. Voeg een beetje grof zout en een draai van de pepermolen toe. Laat dit een half uur op zacht vuur stoven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen