- 4 Portobello
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Gevulde portobellos met kaas en couscous op tafel.
- Oven voorverwarmen op 200 ºC.
- Ui pellen en snipperen. Stelen van de paddenstoelen in stukjes snijden. Tomaten in stukjes snijden.
- Doe de couscous in een kom, bedek het met een laag kokend water en laat dit 10-15 minuten staan.
- Verhit olie in een koekenpan en fruit de ui 5-6 minuten tot deze zacht is.
- Voeg de tomaten en paddenstoelenstelen toe en bak dit nog 2 minuten mee.
- Maak de couscous met een vork luchtig en voeg het groentemengsel toe. Meng de verkruimelde geitenkaas en peterselie/bieslook erdoor. Voeg naar smaak peper en zout toe.
- Verdeel het couscousmengsel over de portobello's en druk het goed aan.
- Zet ze in de ingevette ovenschaal 10-15 minuten in de oven tot de portobello's gaar zijn en de vulling gesmolten en goudbruin is.