Gevulde portobellos met kaas en couscous

Gevulde portobellos met kaas en couscous

Smulweb imageSmulweb

Gevulde portobellos met kaas en couscous uit de oven. Heerlijk vegetarisch en makkelijk te maken. Een gerecht dat bij zowel groot als klein altijd goed

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Portobello

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Gevulde portobellos met kaas en couscous op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op 200 ºC.
  2. Ui pellen en snipperen. Stelen van de paddenstoelen in stukjes snijden. Tomaten in stukjes snijden.
  3. Doe de couscous in een kom, bedek het met een laag kokend water en laat dit 10-15 minuten staan.
  4. Verhit olie in een koekenpan en fruit de ui 5-6 minuten tot deze zacht is.
  5. Voeg de tomaten en paddenstoelenstelen toe en bak dit nog 2 minuten mee.
  6. Maak de couscous met een vork luchtig en voeg het groentemengsel toe. Meng de verkruimelde geitenkaas en peterselie/bieslook erdoor. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  7. Verdeel het couscousmengsel over de portobello's en druk het goed aan.
  8. Zet ze in de ingevette ovenschaal 10-15 minuten in de oven tot de portobello's gaar zijn en de vulling gesmolten en goudbruin is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Graan Couscous