Woksoep met hollandse groenten

Woksoep met hollandse groenten

Smulweb imageSmulweb

Een Oosterse soep met Hollandse groenten, gehaktballetjes en mie. Pittig gekruid met kikkoman, ketjap en tabasco.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Woksoep met hollandse groenten op tafel.

  1. Meng het gehakt met het ei, de ketoembar, peper en zout naar smaak in een wok. Vorm er kleine balletjes van.
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook. Was de tomaten en snijd deze in stukjes. Verhit de olie in de wok en bak de ui met de knoflook al omscheppend 5 minuten. Voeg de gehaktballetjes toe en bak ze al omscheppend bruin.
  3. Voeg de bouillon en 2 potten water toe en breng alles aan de kook. Kook de Hollandse pangroenten, de tomaat en champignons 5 minuten mee.
  4. Schep de mie erdoor en kook de soep nog 4 minuten.
  5. Breng de soep pittig op smaak met de kikomansaus, ketjap en de tabasco.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Soep Noedels Sauzen Mie