Gebakken rosti met schnitzel

Gebakken rosti met schnitzel

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk zuid-tirools gerecht. Dip de schnitzels in geklopt ei, dan in paneermeel en bak ze goudbruin. Bak de Rosti in boter en roerbak in de pan met uitjes, sperziebonen en als laatst geraspte kaas.

45 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gebakken rosti met schnitzel op tafel.

  1. Snij een ui aan stukjes.
  2. Breek de eieren en doe dit in een kom en roer het tot het 1 gele mix wordt. Doe dit vervolgens op een bord en dip hier de schnitzels aan beide kanten in. Strooi wat paneermeel op een ander bord en leg de schnitzels hierin, zorg dat beide kanten goed bedekt zijn.
  3. Eventueel kaas raspen en / of sperziebonen aansnijden.
  4. Bak een goede hoeveelheid boter in een grote pan en haal de zak Rösti uit de vriezer en gooi dit direct in de pan. Laat even sudderen en schep het regelmatig om, zodat alle stukjes warm worden. Zodra alle boter weg is, kan je de Rösti telkens 2 minuten laten bakken en vervolgens omscheppen. Voeg uitjes en sperziebonen toe en bak deze mee.
  5. Verhit een andere pan met boter en bak hier de schnitzels in tot ze goudbruin zijn.
  6. Als de Rösti bruin en krokant is, zorg dan dat de geraspte kaas eroverheen wordt gedaan en laat deze smelten. Serveren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Rosti