Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gebakken rosti met schnitzel op tafel.
- Snij een ui aan stukjes.
- Breek de eieren en doe dit in een kom en roer het tot het 1 gele mix wordt. Doe dit vervolgens op een bord en dip hier de schnitzels aan beide kanten in. Strooi wat paneermeel op een ander bord en leg de schnitzels hierin, zorg dat beide kanten goed bedekt zijn.
- Eventueel kaas raspen en / of sperziebonen aansnijden.
- Bak een goede hoeveelheid boter in een grote pan en haal de zak Rösti uit de vriezer en gooi dit direct in de pan. Laat even sudderen en schep het regelmatig om, zodat alle stukjes warm worden. Zodra alle boter weg is, kan je de Rösti telkens 2 minuten laten bakken en vervolgens omscheppen. Voeg uitjes en sperziebonen toe en bak deze mee.
- Verhit een andere pan met boter en bak hier de schnitzels in tot ze goudbruin zijn.
- Als de Rösti bruin en krokant is, zorg dan dat de geraspte kaas eroverheen wordt gedaan en laat deze smelten. Serveren.