Hemelse modder

Hemelse modder

Smulweb imageSmulweb

Deze hemelse modder is perfect voor bij een feestelijke aangelegenheid. Chocolade, cognac, eiwitten en opgeklopte room, met deze ingrediënten weet je dat het lekker wordt. Laat de hemelse modder minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.

120 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Cognac

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hemelse modder op tafel.

  1. Breek de chocolade in stukjes en verwarm deze in een kom boven een kokend waterbad (au bain-marie). Laat de kom niet in het water hangen.
  2. Splits het ei en klop het eiwit stijf.
  3. Klop de poedersuiker met de eierdooier romig en klop de warme chocolade met de cognac door het eierdooier mengsel.
  4. Klop de slagroom stijf en spatel deze voorzichtig met het chocolademengsel door het eiwit.
  5. Laat de hemelse modder minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Gebak