Gehaktballetjes voor bij de borrel

Gehaktballetjes voor bij de borrel

Smulweb imageSmulweb

Deze kruidige gehaktballetjes zijn perfect als borrelhapje. Kerrie, chili en gember geven ze extra smaak. Serveer ze met een frisse dipsaus en smullen maar!

45 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gehaktballetjes voor bij de borrel op tafel.

  1. Fruit uien en knoflook met kerrie, chili en gember in olie tot de uien zacht zijn. Laat dit afkoelen.
  2. Meng alle ingrediënten door het gehakt.
  3. Draai kleine balletjes van het gehaktmengsel.
  4. Plaats de gehaktballetjes op een ingevette bakplaat en bak ze in de oven tot ze gaar zijn en een mooie kleur hebben bij een temperatuur van 180°C. Bak ze vooral niet te droog.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees