Mediterrane boerenkool

Mediterrane boerenkool

Smulweb imageSmulweb

Laat je verrassen door deze Mediterrane twist op boerenkool. Boerenkool en paprika gebakken in olijfolie met knoflook. Vervolgens pesto, feta en tomatensaus toevoegen en roerbakken. Breng op smaak met peper en zout.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 600 g Boerenkool

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mediterrane boerenkool op tafel.

  1. Roerbak de boerenkool in wat olie en laat deze op zacht vuur nog ca. 10 minuten met de deksel op de pan stoven.
  2. Snijd de paprika in stukjes, pel en versnipper de knoflook en bak dit samen 3 minuten al omscheppend in de olijfolie.
  3. Schep de pesto en de noten erdoor en verwarm ze kort mee.
  4. Schep het paprikamengsel, de verkruimelde feta en de tomatensaus door de boerenkool.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Boerenkool