Saganaki (gebakken feta)

Saganaki (gebakken feta)

Smulweb imageSmulweb

Saganaki of gebakken feta, een Grieks hapje dat je niet mag missen. Eigeel en paneermeel zorgen voor een krokant korstje om de feta heen. Eenmaal gebakken en goudbruin, is het tijd om te genieten!

15 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Saganaki (gebakken feta) op tafel.

  1. Doe het eigeel in een kommetje.
  2. Leg het paneermeel op een schoteltje.
  3. Smeer de blokken feta volledig in met het eigeel en laat dit 2 minuten intrekken.
  4. Smeer vervolgens de feta in met paneermeel.
  5. Bak de feta in een braadpan, bij voorkeur met olijfolie, tot het goudbruin is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen