Italiaanse visschotel

Italiaanse visschotel

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Italiaanse visschotel, bedekt met prei-, uienringen, paprikareepjes en tomaten, overgoten met pestosaus en tomatensaus en afgetopt met slagroom en de laatste laag van groenten. Laat je smaakpapillen genieten van de vorstelijke smaak. Ovenbereid op 200 °C in een duur van 30 - 40 mins.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Pruim Tros Tomaat
  • 200 g Jumbo Paprika Pesto

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Italiaanse visschotel op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal in.
  2. Snijd de vis in stukken.
  3. Bedek de bodem van de ovenschaal met de helft van de prei- en uienringen, paprikareepjes en tomaatjes.
  4. Leg de vis over het groentemengsel en verdeel vervolgens de helft van de pestosaus over de vis.
  5. Doe daarop de rest van de prei, uien en paprika en eindig met de tomaatjes.
  6. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  7. Vermeng de slag- of sojaroom en de rest van de Barillasaus tot een gladde, vloeibare saus. Giet de saus over de bovenste laag.
  8. Zet de schaal in de oven en laat de vis in ongeveer 30-40 minuten gaar worden.
  9. Dek de schaal halverwege de tijd af met folie of een deksel, zodat de bovenste groentelaag niet uitdroogt.
eet smakelijk