- 500 g Pruim Tros Tomaat
- 200 g Jumbo Paprika Pesto
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Italiaanse visschotel op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200°C en vet een ovenschaal in.
- Snijd de vis in stukken.
- Bedek de bodem van de ovenschaal met de helft van de prei- en uienringen, paprikareepjes en tomaatjes.
- Leg de vis over het groentemengsel en verdeel vervolgens de helft van de pestosaus over de vis.
- Doe daarop de rest van de prei, uien en paprika en eindig met de tomaatjes.
- Breng het geheel op smaak met zout en peper.
- Vermeng de slag- of sojaroom en de rest van de Barillasaus tot een gladde, vloeibare saus. Giet de saus over de bovenste laag.
- Zet de schaal in de oven en laat de vis in ongeveer 30-40 minuten gaar worden.
- Dek de schaal halverwege de tijd af met folie of een deksel, zodat de bovenste groentelaag niet uitdroogt.